In need of a new wardrobeMin garderob ekar tomt på vårkläder. I överlag på alla kläder. Allt är för stort. Jag klagar inte, jag är jävligt nöjd över mina resultat, men att jag behöver nytt i alla kategorier - från trosor till jeans - är faktiskt en aning jobbigt. För det första vet jag inte vart jag ska börja, för det andra kommer jag aldrig ha råd innan sommaren slår till. Ska jag gå runt i dåligt sittande kläder fram tills dess? För grejen är den att alla mina tröjor inte är lösa på ett snyggt sätt, som de här ovan, utan sitter bara jävligt dåligt. Samma med mina byxor, bhar & t.o.m. vissa skor! Var börjar man?

Kommentarer
12 KOMMENTARER

Line SKREV DETTA 2012-03-25 @ 19:25:49

Men åh, alla t-shirts i det här kollaget är precis såna som jag letar efter :D V-ringade och slappa helst, det är så fint!

Petra SKREV DETTA 2012-03-25 @ 19:28:11

Jag skulle börja med jeans för det tycker jag är det viktigaste.. Byxor som passar.

Och underkläder såklart!

Men det är ju lite onödigt att köpa t.ex. jeans nu om du tror att du kommer gå ner ännu mer i vikt! :-O

Anonym SKREV DETTA 2012-03-25 @ 19:50:05

kan du inte skriva dina resultat? och hur du gått till väga?

håller själv på att kämpa och vore inspirerande att få se och höra!:-)

emelie SKREV DETTA 2012-03-25 @ 21:30:36

LINE: jag vet! samma här! dock är dessa antingen pissigt dyra eller så har de utgått pga att alla vill ha! men jag hittade en billig & fin på zara som jag hoppas finns kvar när jag får pengar på fredag! annars blir det nog att framöver beställa hem några för ca 200! jättefint verkligen <3

PETRA: jag får nog göra det! har spanat in ett par byxor jag vill ha, dock skulle jag behöva minst två par, typ ett par jeans & ett par byxor, för inga av mina passar :-O dock måste jag spara alla pengar jag har...ANONYM: absolut! ska se om jag har några lämpliga bilder att lägga upp, annars har jag mest gjort som så att jag bara äter mellis ifall jag ska plugga eller träna, när jag behöver energi liksom, förut blev det nämligen lätt att jag åt alldeles för mycket mellan måltiderna. ta ett äpple istället! onyttigheter försöker jag hålla till en dag. tränar gör jag 2-4 gånger i veckan, lite beroende på vad jag stoppat i mig & hinner med. de dagar jag är osäker & har ångest över mina intag använder jag shapeupclub eller myfitnesspal, en app till mobilen som lätt hjälper en att hålla koll på alla kcal osv :) en hjälpande hand är att ha en insipirationsmapp proppad med bilder på mobilen, som bakgrundsbild på datorn & kanske någon på väggen/kylskåpet. då blir man ständigt påmind & peppad! sen som sagt bara skära ner på allt onyttigt & begränsa intaget. att tänka efter en gång innan & sluta när man är mätt! om suget finns kvar fastän man verkligen försökt tycker jag att det är okej att man unnar sig, ibland måste man ju få fira! men man måste börja smått, annars går det aldrig! efter ett tag lär man sig vad som är nyttigt & onyttigt & suget är inte längre lika stort när man vet vad det sätter för spår. hitta vad som passar just dig, både mat- & träningsväg men också målen, sätt upp delmål som är lätta att nå, exempelvis göra minst 20 situps per dag i en vecka, bara äta godis på helgerna, orka jogga 1 km mer eller sprinta 30 sekunder extra. efter ett tag är självdisciplinen mycket bättre & det blir lättare att övervinna sug etc! det som har fått mig att verkligen orka är att tänka på alla kläder som kommer sitta bättre, ex. köpte jag en bikini förra året som inte passade men nu kommer jag i den! köp något du vill komma i, men var realistisk, & ge dig en bonus (typ 10 kronor) för varje avklarat träningspass så kan du köpa en present till dig själv sen ;) lycka till, kämpa på så kommer du klara det! kram!

emelie SKREV DETTA 2012-03-25 @ 21:42:30

ANONYM: & juste, på drygt ett år har jag gått ner 8 kg (antagligen mer egentligen eftersom jag har byggt muskler också), min midja & byst har minskat med 10 cm vardera, jag orkar springa mycket längre & snabbare (förut klarade jag inte ens 8an på motionsbandet i 5 minuter, nu springer jag lätt på 11an i 10 minuter. 5km i sträck är inte heller några problem, förr kunde jag knappt springa över fotbollsplanen utan att ge upp - det mesta handlar egentligen om självdisciplinen, att inse att man klarar mer än man tror!), jag har gått från strl 80D (motsvarar 75E till kupan) till 70D (motsvarar 75C till kupan). dessutom är jag mycket lyckligare, jag vågar ta för mig & synas, jag vågar prova nya saker & skäms inte ifall jag misslyckas eftersom jag vet hur lätt det är att öva upp det. ett år kan låta mycket, men det har faktiskt gått väldigt snabbt & genom att väga mig en gång i veckan har sett att mina försök gett resultat! vissa går ner snabbare, vissa saktare, det beror helt på hur kroppen är uppbyggd & vad man orkar, vilket som är okej! huvudsaken är att du gör det du känner är rätt! att få unna sig själv ibland är inget fel, utan det man gjort tidigare är unnat sig fel saker för mycket ;) ett annat tips är att varva kondition & styrketräning för ökad förbränning, att dricka grönt te innan ett pass (ökar också förbränningen) & dricka 8 glas vatten om dagen & äta tills man precis är mätt. ett tips är att dricka vatten när hungern kommer, för ibland är man faktiskt bara törstig, & om inte det hjälper: ta en frukt, lite nötter eller en mörk brödskiva!

det är bara att maila mig eller skriva en kommentar om du undrar mer! inspiration kan göra mycket & att få tips på vägen underlättar!

antonia SKREV DETTA 2012-03-25 @ 23:10:27

Duktiga du!! :thumbup:

Susanna Levin SKREV DETTA 2012-03-26 @ 18:51:05

ett ganska skönt problem ändå! Hoppas att jag är där om några månader också! Du är sjukt duktig iallafall, var stolt över dig själv! :love::thumbup:Sv: Ja, det är nya kameran! Den är helt fantastisk, går inte att ta en dålig bild alltså!

Jennifer SKREV DETTA 2012-03-26 @ 22:13:22

Snygga plagg och snyggt kollage!! :-)

Blopparna - Emmy SKREV DETTA 2012-03-28 @ 12:28:20

Min garderob är också verkligen helt TOM på vårkläder..

Plaggen ovan hade man ju inte tackat nej till!/ Sveriges nya mode- och bloggcommunity på internet - http://bloppfashion.se

snygga kläder!allt bra med dig? :)

Sassäh ᵔᴥᵔ SKREV DETTA 2012-03-28 @ 17:52:13

Hallojs! Kikar in en sväng och önskar dig en fortsatt trevlig dag :):) Lust att eventuellt göra ett bloglovinbyte? ;) KRAM

nojjz.blogg.se

INSPO SKREV DETTA 2012-03-29 @ 12:40:16

kika in www.inspo.nu massa fint till en ny fräsch vår garderob!


 Namn

 Mail

 WWW


 Meddelande/TXT

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback