DinnertimeLamm shish kebab en ledig vårdag med min andra familj kan inte sluta med annat än matkoma för de flesta. Nu: promenaden!

Kommentarer
2 KOMMENTARER

Anonym SKREV DETTA 2012-05-02 @ 15:59:56

du hade väl en htc innan? hur kändes det att byta till iphone? saknade du inte bakåtknappen och meny-knappen och så?kan du inte skriva för- och nackdelar?

skulle verkligen hjälpa mig eftersom ingen i min närhet har haft en htc tidigare och gått till iphone

emelie SKREV DETTA 2012-05-02 @ 16:48:18

ANONYM: det stämmer! jag vande mig väldigt snabbt eftersom jag var så trött på min htc & längtade efter en iphone. men ja, det var lite knepigt först & jag stör mig fortfarande på att man inte kan gå bakåt men man lär sig, i safari finns det pilar för att gå bakåt & samma i de flesta appar där man behöver backa. meny-knappen behövs ju inte eftersom allt ligger på skrivbordet & mittknappen används för att komma hem eller, genom att dubbelklicka, få upp alla program som är igång. så för mig var det lätt & helt klart värt! vissa saker buggar & iphonen blir väldigt seg med många nedsparade bilder, men jag hade heller inte så mycket minne från början. men som sagt: man lär sig snabbt så byt du & köp då en med mycket minne! ;)


 Namn

 Mail

 WWW


 Meddelande/TXT

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback