InspoIntressant att all inspiration jag samlat på mig på senaste har med träning att göra. Kan bero på att jag inte sprungit på två veckor & att Vårruset är snart; jag har inte hunnit förbereda mig & istället tappat massa tid! Har ju bara tagit mina dagliga promenader eftersom jag fortfarande är förkyld (möjligtvis björkpollenallergisk?) så jag saknar verkligen träningsvärken! Men promenaderna får väl ersättas med springrundor så fort hostan är över & förhoppningsvis hinner jag träna upp mig innan 29/5! Håll tummarna för att jag blir kry snart så inspireras jag av Sofi Fahrman så länge. Lycka till med målen!

Kommentarer
3 KOMMENTARER

Susanna Levin SKREV DETTA 2012-05-09 @ 22:16:16

lol att jag inte ens kunde kommentera min egna jävla blogg, hatar fan att djungeltrumman alltid ska krångla!!!! iallafall,Sv: HAHA vad gullig du är, klart du kan snacka med mig!! stöttar järnet. Jag ser VERKLIGEN resultat på dig, du är skitsnygg! Jag har börjat märke resultat på armar, bröst och rygg (hehe typ back-fat) men önskar jag såg mer på mage och lår. Men jag tror att det händer mycket om ett tag, har tränat varje dag i 2 veckor nu och äter tom. bara 700kcal om dagen (!!!!) men det ska jag bara göra en halv vecka till, får ändå i mig allt jag behöver osv så det är ingen fara liksom. Gör mest det för att minska magsäcken. Äter ju somsagt ingen pasta, potatis mm, eller bröd eller smör. Jag äter asmycket frukt och grönsaker osv. Jag tror du kommer fixa det på 34 dagar! Jag har ställt in min shapeup på 3kg i veckan (!!!!!!!!!) men litar ju inte en sekund på att det funkar, haha! Ska väga och mäta mig den 25e Maj, ska bli sååå spännande!

Vad jobbigt att dom inte förstår hemma, jag har tur som bor i världens jävla träningsfamilj, min mamma och plastpappa tränar som idioter, han cyklar från Alingsås till sitt jobb varje morgon och tillbaka (6 mil typ) och sedan tränar han typ 2 timmar varje kväll, springer flera mil eller cyklar, helt sjukt. Han springer typ flera triathlon och maraton varje år och så. Min mamma är bara i cp bra shape för att vara 46, hon är längre än mig och väger typ 14kg mindre än mig.. känns ju bra! hehe. SÅ jag har väldigt bra stöd och pepp och hjälp här hemma. Fast det är även jobbigt för dom är SÅ mycket bättre än mig så jag känner mig askass när jag bara tränar 60min + styrketräning varje dag. Jag tycker du är skitgrym som kör allt detta själv, fan imponerande! fortsätt bara som du gör nu så kommer du lätt nå ditt mål! Blir fan lika chockad varje gång jag ser före och efterbilder på dig. Men brösten kanske ÄR stora bara, vissa har ju stora bröst och så är det ju. Det har ju jag med, men nu när jag lagt på mig såhär mycket det senaste två åren har jag ju gått upp 2 kupstorlekar och har ONT i bröst och rygg, men jag börjar redan märka att de krymper. Men även när jag nått mitt viktmål så kommer jag fortfarande ha bröst och inte vara "platt" liksom, för det är ju min kroppsform! Tuttar är snyggt!

Susanna Levin SKREV DETTA 2012-05-09 @ 22:17:03

(när jag skriver att jag börjat märka på armar osv menar jag såklart på mig, haha!) såg att det kan misstolkas brutalt.

emelie SKREV DETTA 2012-05-09 @ 23:55:08

SUSANNA: haha vad är det för skit? :p så bra! känns skönt! ja, asså det är först när jag kollar på bilder på långt tillbaka som jag ser den enorma skillnaden, men nu på senaste står det still även om jag också äter väldigt lite just nu för att minska men också för att jag faktiskt blir mätt på det med tanke på vilka tider jag går upp dessa dagar när jag är spontanledig haha. plus att jag ändå promenerar så mycket nowadays! kanske är därför då? omställningen? hoppas verkligen jag kommer långt på en månad då, skulle vara kul att se ut som jag önskar på alla studentbilder liksom! bara tills dess jag kör så här extremt! så får hoppas att du har rätt :)

ja jag märker skillnad på dig med (& missuppfattade inte)! det är verkligen såå kul när man gör det! & bra kämpat! visst är det skönt när man inser vilken disciplin man har ändå? keep up the good work, du kommer klara det! & jag håller tummarna för att vågen överraskar dig positivt ;) bara å köra på!

ja! eller nu på senaste de typ tycker att det går för långt, men som sagt: jag vill ha en ändring snabbt för att vara nöjd på studenten & sen får det gärna hålla i sig, men då måste jag köra hårt nu!

åh jäääävlar! hur pallar/hinner han? i & för sig får man ju in rutinen om man bara kör länge, men har han alltid varit så (vad du vet)? & det är typ mitt mål, att vara så fit när jag är äldre! milf for the win haha!

förstår dig, men du kommer ju också igång nu! alla måste ju börja nånstans ;)

ja har ju typ inget annat val för att trivas i mig själv som jag vill, även om allt började med bröstproblem. har också sjukt ont både i dem & ryggen, fortfarande, & det är därför jag vill fortsätta! men det är helt klart bättre! & pga min möjliga reumatism måste jag få bukt på det för att slippa lida i onödan. jag kommer nog också alltid ha stora bröst, så jag är skapt liksom. men önskar att de var fastare & mellanstora i alla fall, i en bra proportion till min kropp! men någon gång kommer väl då, om jag bara fortsätter med träningen eftersom kroppen ändå måste anpassa sig för att kunna prestera så bra som möjligt ;)

TACK!


 Namn

 Mail

 WWW


 Meddelande/TXT

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback