03:14

Ligger sömnlös och klockan är strax över tre. Det enda som inte sover i denna body är ögonen och hjärnan, som dessutom vägrar försöka. Har skola imorgon med en aning sovmorgon men vill helst av allt bara sova bort alla dagar fram till julafton. Eller i alla fall göra något vettigt, annat än att ligga hemma rastlös. Borde inte träna på ett tag heller eftersom det känns som att en inflammation är på väg att växa till sig i ena höften. Men vid jul blir allt bättre, det vet jag. Nu vill jag bara fly. Resa någonstans där jag kan komma bort och koppla av, något som inte är ett kallt Stockholm med december-regn.

Är därför ganska avis på my buddy Sofia som åkte till tokvarma Egypten idag (igår) för att stanna... hur länge? Det var i alla fall en sak jag, Gisella och Dita pratade om i lördags - att resa. Mer eller mindre en spontanresa ska det vara. Planerat och taggat i månader men köpt några dagar innan planet lyfter. (Jag behöver spänning!) En sista minuten tripp alltså, i juli, när det är som varmast i ex. Spanien! Till kanonpris då också, så vi vi kommer ha ännu mer pengar till att festa loss, köpa sololja och äta gott. Åååh så taggad jag är, längtar redan!!

Ett jävligt manodepressivt inlägg. Först lite självömkan och sen glädje. Och ett lite väl personligt kan väl tyckas. Men när jag ändå inte kan somna och måste få uttrycka mig på något sått, är det mitt enda val. Kanske somnar jag när jag skrivit den sista raden. Just nu vet jag varken ut eller in, är bara så äckligt taggad på allt som inte är nu.

Om jag bara hade haft en rygg eller ett hår att få dofta på inatt.

Kommentarer
3 KOMMENTARER

Rebecca SKREV DETTA 2011-12-14 @ 04:17:11

kikar in :)

Marie-Louise SKREV DETTA 2011-12-14 @ 16:15:16

Klart ni ska resa iväg! Passa på mitt hjärta :love: Kram fina

EMELIE SKREV DETTA 2011-12-16 @ 18:33:05

MAMMA: det skulle vara jättekul! får försöka spara ihop pengar, blir inte så himlans dyrt egentligen :) puss!


 Namn

 Mail

 WWW


 Meddelande/TXT

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback