Lista 2Namn: Emelie
Piercingar: Öronsnibbarna (plus tragus och helix) samt naveln. Funderar på att kirra industrial (angående bilderna så klarar jag inte av att se in i folks öron) också, sen drömmer jag lite smått om att pierca tungan.
Tatueringar: Inte ännu, men some day. Fast om man jämför med piercingar så föredrar jag ändå smycken som går att byta ut, får alltid sån beslutsångest nämligen och ångrar mig snabbt!
Längd: 158 hemma, 156 hos doktorn. Nämner helst det första.
Skostorlek: 36/37 (beror på klackhöjden).
Hårfärg: För tillfället mellanbrunt med guldiga toner, typ min naturliga hårfärg.
Fräknar: Ställer mig extra nära spegeln på sommaren för att jag vill så gärna. Men icke.
Motto: Att följa sin egna vilja/göra det som känns rätt. Och att behandla andra som man själv vill bli behandlad, även om det kan gå ihop sig lite med tidigare nämnd punkt.
Är du kär? JA!
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, på söder eller i innerstan. Stockholm är ganska perfekt ändå. London eller Paris skulle annars vara ganska trevligt, men inte USA!
Tycker du att du är attraktiv? De flesta dagarna, ja. Men som alla andra har jag mina break downs/dåliga dagar emellanåt.
Dricker du? Varje dag. Kaffe, cola och vatten är mina trogna följeslagare. På fest, vilket frågan säkerligen syftar på, blir det dock väldigt annorlunda än så!
Vilket schampo använder du? Vad som finns hemma, skiftar mellan många olika men håller mig i alla fall till schampo och balsam från samma serie alltid.
Vad är du rädd för? Höga höjder, mörker och andras blod.
Gillar du att tvätta? Vem gör det? Däremot luktar nytvättade lakan himla gott <3
Gillar du berg- och dalbanor? Ja! Enda gången jag klarar av höjder bara för att det är så kul. Springer dit så fort jag kommer innanför tivolits portar!

PS1. Har lite fler listor på g, denna var väl inte så rolig ändå?
PS2. Ph by Rosie Hardy

Kommentarer
1 KOMMENTARER

erika SKREV DETTA 2011-10-05 @ 21:24:33

sv: du vet att jag äter magiska piller va? :(


 Namn

 Mail

 WWW


 Meddelande/TXT

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback