Tack för mig!

Hej! Det var minst sagt längesen. 46 dagar för att vara exakt. Ni kanske undrar var jag har hållit hus? Om jag ens lever? Jag är här i alla fall, pånyttfödd. Därför vill jag lämna denna blogg bakom mig & börja på ny kula. Så om ni vill veta om studenten, New York, min viktnedgång, mina pauser & sjukdomar, Mallorca osv. så får ni helt enkelt följa med!

Förlåt för besväret & frånvaron men detta är förhoppningsvis det bästa valet, något jag funderat på länge medan jag varit borta. Jag vill inte lämna er i sticket & hoppas att ni följer med mig på min nya resa. För oj, så ni måste vara trötta på mig vid det här laget. Först uppdaterar jag inte på månader & utelämnar massa roliga historier för er. Sen går jag & startar en ny blogg igen för att hitta min röda tråd som aldrig funnits i någon av mina tidigare bloggar. Jag har alltid tänkt att jag vill göra som alla andra: ha en privat blogg med lite modeinslag men vi alla vet ju nu hur det har gått. Nu har jag dock hittat mig själv; det tog mig de sista månaderna innan studenten & hela semestern.

Denna bloggpaus var egentligen inte planerad, utan det blev bara så när livet förändrades. Det har alltså varit för min egen del, för att finna mig själv & bara leva livet innan allvaret börjar, strunta i alla krav innan det blir ett måste.

Är ni med mig?

emelieheidling.blogg.se


Kommentarer
0 KOMMENTARER


 Namn

 Mail

 WWW


 Meddelande/TXT

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback