Saturday23

Det pirrar fan i magen min pga längtan efter ett hårt träningspass. Att bagaget är kvar i Bryssel gör ju inte saken bättre. Jag är så klart mer pepp på att träna i nya kläder än i gamla! Berättar mer om själva resan & studenten sen, nu är jag bara trött & hungrig, står liksom still i huvudet även om jag har spring i benen.


Staterna

Hemkommen & jetlaggad från New York. Sorry att jag undanhållit er det. Mitt bagage med alla nyinköpta kläder, skor & nagellack är bortkommet någonstans i världen & jag vet inte var. Bryssel? New York? Atlanten? Jag vill tillbaka.


ATMRensar mobilen på bilder & fyller på med feelgood musik. Studenten om 2 dagar & sen ska jag leva livet hela sommaren! Gissa om jag är taggad??? Nu kör vi!

I-landsproblemHar ett sånt himla shoppingsug men vet inte vad jag behöver köpa. Knappt vad jag vill köpa. Förutom denna väska! Jag har inte shoppat på flera månader så har ingen som helst koll på det där längre, haha. Vad är inne atm?

StudenttiderSitter i bilen på väg till Motala för att fira av kusinen. Om en timme springer hon ut som färdig kock, grattis!

Snart såPlanerar min student med mamma: skriver inbjudningskort & kontrollerar menyn för femtioelfte gången. Bara en vecka kvar nu, prick!

Progress pt 1Vill ni se lite skillnad? Jämför bilden ovan (tagen idag) med denna (jag för 1,5 år sedan, min största period). Det krävdes mycket mod för att våga länka kan jag säga; skäms nästan. Men nu, 10 kg lättare, ska jag börja satsa mer på muskler & att tona kroppen! Återkommer med en resultatbild efter sommar också så får vi se hur långt jag har kommit då! Om ni har några frågor är det bara att fråga på, jag finns här precis som jag önskar att någon funnits där för mig!

Take CareChilldag. Var i skolan några timmar för att ta reda på betyg. Åkte sedan & tränade trots huvudvärk & svullen mage, körde rätt hårt & spände nacken lite väl så tog ett välförtjänt bad mot kvällen. Började även läsa på en gammal bok som legat på hyllan sedan födeseldagen. Har inte haft tid för sånt mys tidigare! Nu ligger jag i sängen & taggar till, måste städa rummet! 30 minuter sen är jag strandad framför tvn resten av kvällen.

Fitness mealTänkte tipsa om mitt favoritmål alla tiders. Funkar som frukost, mellis, efterrätt, you name it! En vanlig pannkaka är långt ifrån nyttig men denna innehåller faktiskt bra med proteiner, perfekt när man tränar! Mosa bara en banan med ett ägg & stek på medelvärme. Oroa er inte för färgen - den blir inte bränd! Gör en stor eller flera små & servera med kvarg & kanel samt valfri frukt eller bär, ni kommer inte ångra er!

Just nu

På pluskontot: höga slutbetyg & skolan är över
På minuskontot: 5 gradigt rusk den andra juniKäkar avokadomacka med jordgubbsyoghurt till frulle i lugn & ro. Ingen stress här inte! Jag pocherade ägg för första gången; måste ju vara en naturbegåvning som lyckas med allt första gången! Inväntar också att regnet ska lugna sig (kommer aldrig hända) så jag kan pallra mig till gymmet & cykla till mannen min sen. Detta blir min första pluggfria helgen på evigheter & jag kan inte fatta att det gick så fort! Var ju inte alls länge sen jag mådde skit på grund av skolan? Hade därför gärna legat på altanen & solat i min nya bikini för att fira sommarlovet, men det får bli en annan gång, vädret ger nog inte med sig denna helg.