Är det sommar nu?Utflykten blev inte av eftersom Lines cykel pajade. Jag hade ändå redan promenerat 6 kilometer för att köpa frysta bär, färska jordgubbar & lite annat så det gör inget; vi ska försöka ses imorgon istället! Tror dessutom att jag hann få lite färg på kroppen både under promenaden (årets första barbenta!) & när jag solade på balkongen i cirkus två timmar! Till lunch gjorde jag egna falafel som blev hur goda som helst & jag måste säga att jag är mäkta imponerad eftersom jag improviserade helt! Dock var jag så hungrig efter promenaden att jag slängde ihop en liten mellis med färska (& söta!) jordgubbar först <3

Kommentarer
4 KOMMENTARER

Susanna Levin SKREV DETTA 2012-05-03 @ 18:49:35

sv: haha :D Ja, jag går 5km varje dag det tar ca 60 minuter! fast så småningom tar det väl mindre när jag fått upp konditionen lite! Jag har inte märkt något ännu men jag har bara gjort det varje dag en vecka + någon dag, får se om tre veckor, då syns det kanske mer! men det är jäkligt mysigt! Jag brukar skriva in att det bränner 325kcal (blandat vad jag hört/shapeup/löpbandetpå gymmet) Sen har jag ett minigym hemma med träning för armar och ben typ, kör där också varje dag. Men främst har jag lagt om min kost då jag inte äter bröd, smör, pasta, ris eller potatis. Jag äter bara grönsaker (grönsallad och wok, broccoli mm) och kyckling och fisk, vegetariska produkter som tex. sojakorv, sen äter jag frukost som min största mål, då äter jag sportknäcke (50kcal styck) med tonfisk eller avokado eller dylikt, kokt ägg och kaffe. Ibland äter jag även frebaco fiberringar (eller vad det heter) med sojamjölk! Sen om jag är sötsugen äter jag bär eller gör en smoothie! det är lite jobbigt, jag är ju en riktig pastagalning men jag försöker hålla mig iallafall fyra veckor såhär!

tack så jättemycket! du är en stor inspiration själv, och du är också grymt duktig! du har ju fan tappat massa vikt! pussochkram!

Susanna Levin SKREV DETTA 2012-05-03 @ 18:50:32

ett annat tips är att ta en kork äppelcidervinäger i ett glas vatten, det smakar SKIT men ökar förbränningen!

emelie SKREV DETTA 2012-05-03 @ 20:08:37

SUSANNA: tack för svaret! jag funderar också på att lägga om & bara äta grönsaker, men bulgur pilaffen (asså är typ stekt & med lite pasta i) hos kent är lovely så jag tar bara lite & hemma har vi sällan grönsaker. men de dagar jag kan undvika ska jag lätt göra det! så tack för tipset! jag kan tänka mig att det hjälper mycket att undvika såna kolhydrater! & ja, jag känner det själv men hoppas fan att brösten börjar krympa nu så de får bättre form & sliter mindre på ryggen. måste komma iväg till gymmet också & inte bara promenera, men svårt när det är så fint väder! vinägern, tar du det på morgonen eller löpande under dagen? har också hört att det ska vara super, får prova! & frebaco, är det de som ser ut som hundpellets typ? haha verkar gott ändå :D & pastan & godis osv kan man ju unna sig sen resten av livet när man fått in en bra rutin & vet hur man ska hålla sin låga vikt, så försöker jag tänka :) p&k! (ser mitt kommentarsfält konstigt ut för dig förresten?)

Susanna Levin SKREV DETTA 2012-05-03 @ 21:31:37

Jag fattar det! Försök att hitta nyttigare alternativ till allt det du älskar! Jag promenerar iallafall 5km om dagen och HELST gymmet efter det men inte alltid jag hinner när jag har så mycket plugg liksom.. Vinäger brukar jag inte ta vid någon speciell tid, efter promenaden typ! Frebaco ja haha luktar som det också, men SKITgott med sojamjölk, det sötar ju upp det lite!Ja precis, kan äta skitgot mat resten av mitt smala liv ;) Kommentarsfältet var lite knepigt när man skriver kommentaren, allt hamnar liksom till höger, men ingen big deal!


 Namn

 Mail

 WWW


 Meddelande/TXT

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback