In bad times

Vill bara skriva av mig lite. Känna att jag också är människa. Få tycka synd om mig själv. Även om jag gjorde största tabben någonsin i läxväg. För det är skolan som stressar upp mig. Något enormt. Jag gör bra ifrån mig i början för att sedan sumpa allt. Försöker peppa mig själv med att det inte gör något, för mina betyg kommer ändå aldrig räcka till. För att komma in på topputbildningen måste jag satsa på intagningsproven, eftersom jag hur som alltid är på gränsen med mina betyg. 10 skoldagar kvar & jag bör vara motiverad som aldrig förr, snarare är det ångesten som är upp över öronen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, vägrar bita ihop & vill bara sätta mig i ett hörn. Gömma mig för omvärlden. Två veckor går snabbt, det är ingenting, men jag vägrar tappa bort mig själv på vägen. För det är precis vad jag håller på att göra. Om jag inte redan gjort det. Jag brukade vara den smarta tjejen, som alltid gör rätt & kan allting. Nu är jag hon som kör copy paste & skiter i alla regler för att hjärnan har stannat. Tagit sin paus, i slutspurten, & gör dumma val när stressen tar över, sådant jag inte vill stå för. Ändå har jag bästa stödet man kan önska sig & det är väl ändå viktigare än betygen? Jag hoppas att jag hittar tillbaka till mina mål snart, & inte minst mig själv. Nu ska jag plugga det sista för idag innan jag kryper ner bredvid älsklingen. Tack för att ni finns <3


Kommentarer
3 KOMMENTARER

Susanna SKREV DETTA 2012-05-21 @ 09:42:30

Emelie, ta det lungt! sista veckorna innan studenten var de värsta nånsin för mig med, stressen är ju hysterisk. men glöm inte att du måste må bra! gör allt du kan och släpp det sen, det som händer- händer. (jag vet att du vill in på din utbildning men det absolut värsta som kan hända är att du läser upp vissa betyg i efterhand och skjuter upp utbildningen , den går ingenstanns) jag gick in i väggen efter studenten för jag inte var redo för "vuxenlivet" men det tror jag du är! du måste bara ta det lungt. "lämna upp det" som min mamma brukar säga,haha. detta kanske inte hjälper alls men ibland kan det bara vara skönt att veta att någon håller tummarna för en. <3.

lovisa SKREV DETTA 2012-05-21 @ 21:20:11

babe, linus har också hur mycket som helst nu... men det viktigaste är att du gör ditt bästa och samtidigt tar hand om dig själv <3 orkar du inte så orkar du inte, din hälsa är såklart viktigast. jag känner samma, att det är onödigt att plugga järnet när jag ändå inte kommer sluta på 22,5 som behövs för juristutbildning i sthlm, men man kommer ju alltid nånstans på betygen. får kunskap om inte annat.... varva plugg med en halvtimmes nöje! typ plugga två timmar - surfa en halvtimme/ta en rask promenad. lycka till finis, smsa mig om du behöver klaga. det är det jag finns till för, right? <3 puss, you can verkligen do it!!!!

lovisa SKREV DETTA 2012-05-21 @ 21:21:16

babe, linus har också hur mycket som helst nu... men det viktigaste är att du gör ditt bästa och samtidigt tar hand om dig själv <3 orkar du inte så orkar du inte, din hälsa är såklart viktigast. jag känner samma, att det är onödigt att plugga järnet när jag ändå inte kommer sluta på 22,5 som behövs för juristutbildning i sthlm, men man kommer ju alltid nånstans på betygen. får kunskap om inte annat.... varva plugg med en halvtimmes nöje! typ plugga två timmar - surfa en halvtimme/ta en rask promenad. lycka till finis, smsa mig om du behöver klaga. det är det jag finns till för, right? <3 puss, you can do it!!!!


 Namn

 Mail

 WWW


 Meddelande/TXT

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback